Internationale conferentie voor (aspirant-) schrijfdocenten

Het nadert, de internationale conferentie voor (aspirant-) schrijfdocenten die Creatief Schrijven vzw in samenwerking met de European Association of Creative Writing Programmes in Brussel organiseert. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 september staat het vakgebied literair schrijven centraal bij deBuren en in Pianofabriek. Meer dan 50 docenten en vakspecialisten uit verschillende hoeken van Europa geven lezingen en workshops en begeleiden gesprekstafels. Allemaal binnen het thema: Out of the box.

Een must voor wie af en toe of geregeld voor een (klas)groep over zijn of haar schrijverschap gaat praten of voor een carrière als schrijfdocent (verder) wil uitbouwen.

Bijleren over groepsdynamica, de digitale leraar, schrijven met non-native speakers? Of eerder zin in een schrijfwandeling door Brussel, een masterclass slam poetry of een hands-on workshop over acteermiddelen voor schrijvers? Er is voor ieder wat wils. Het volledige programma gaat als bijlage.

Meer info vind je ook op de website van Creatief Schrijven. De meest recente updates via het Facebook-event. Raadpleeg hier de brochure.